Gårdagen

Nu är jag hemma igen efter gårdagen som var fullspäckad med dop och fest, så tack för gårdagen! :) Är hur trött som helst men ska försöka lägga in bilderna från dopet och fixa till dom lite om en stund. Så lägger väl upp lite senare eller imorgon. Sen ska jag gå och sova i tid för typ första gången på väldigt länge! SKÖNT!

Dop

Usel uppdatering, i know :) men Min syster är här i helgen, har varit och hämtat henne istan idag, även hunnit med en shoppingtur inför dop för Halie imorgon. så då är det fullt upp, ska ställa upp som fotograf så vi ser väl hur det går. Nathalie och hennes son Lukas kommer förbi och hälsar på en sväng ikväll med, trevligt!! 
Nu ska vi beställa pizza!




TACOS

Har precis ätit tacos så nu är man nöjd o belåten:) Var en sväng hos Nathalie och hälsade på dom idag med. även haft samhällsprov idag.

Nu ska jag kika tunr på internet sen vila en sväng sen fara och träna. Gruvar mig lite med tanke på den fruktansvärda träningsvärken som ja fick sen sist. kan knappt gå :P
jaja har inget att skriva så vi hörs nått sen :)

Quit!

Har ingenting att visa i bildmaterial. ska formatera om datorn på måndag så jag har rensat datorn en hel del. Så kommar inte uppdatera så mycket förns nästa vecka så ni får kika in då :)

Har funderat på det där att sluta röka igen... sista gången klarade jag mig i en och en halv vecka så nu är de dags igen. (: Hittade denna kalender som man ska bocka av varje dag som går då man väl börjat med att sluta. har man klarat en dag utan cigg så bockar man i grönt och har man inte bockar man i rött, nu är det bara att förbereda sig mentalt och försöka röka lite som möjligt av mina cigg som är kvar sen påbörjas det långa projektet. Nu jävlar!

vecka 1 är ju som sagt bara förberedelse, så den gröna bocken har ingenting med om jag röker eller inte ;P
slutet börjar iaf om nogon dag, ni märker :)


-

Har precis kommit hem. Har ingen aning vad ja ska hitta på, eller har sjukt mycket skolarbete nu innan studenten men jag orkar vekligen inte ta tag i det. Vilken är väligt dumt iom att vi tar studenten om ca 3 månader :O.
har i vilket fall hela tre kurser jag måste ta igen, kill me.

Har tyvär inga bilder alls att lägga upp just nu. Stor brist där med. jaja det löser väl sig så småningom.

Bye

Fotobok

Sitter på skolan och håller på med fotoboken. skriver mer sen då jag kommit hem!

Liten som stor,

Jag,



Syster och jag


Syster och jag


Jag


Jag 18 år senare ")

Och med det säger jag Godnatt!


STÄDAT!

Har nyss städat rummet klart så nu är det fint här igen :) har även hunnit med en dusch så ska torka håret nu och så sen skriver jag igen.


Hjärtegull


here we go

En massa ointressant prat och tankar:

Klockan är strax över halvtre och jag är inte trött, som vanligt. måste har sömnproblem och måste ta och kolla upp det med. Tragist. Har fördrivit tiden med att kolla runt på olika fotobloggar men hittar inte alls många som är värd att kolla på. Tråkigt att det ska vara så svårt att hitta.
Har inte heller överflöd av bilder just nu då jag lagt iprincip alla på en extern hårddisk, men då den är enormt full av virus vill jag inte ha den i kontakt med datorn haha. måste ta tummen ur röven och börja bli kreativ och fanasifull så jag kan fota mycket mer. det har jag stor brist på, dessutom är det väldigt svårt att få tag på peoples här som vill ställa upp på foto. Så just nu är det inte mycket variationer i bildmaterialet, men framöver blir det ändring :)
Har ju även insett att jag måste skaffa en till dator för denna pallar absolut inte med att jag ska ha allt material här, men då är det ju så att man såklart har brist på pengar och jag är världens sämsta på att spara med. FUCK.
Ja allt löser väl sig förhoppningsvis snarast omgående :)


Jag på bild.


sweetheart



Hinner inte lägga upp mer just nu. men de kommer :)

beautiful

Blev ingen träning idag för jag kom inte ens upp ur sängen imorse, har nyss varit och handlat och tänkte lägga in 2 ögonblicksbilder man ofta inte lyckas fånga. Se o njut! (skriv gärna en kommentar på det första ni tänkte på då ni såg bilderna, kan va kul att veta(: )


"en pågående nysning"


wtf? :O

Nu ska jag gå och göra sallad. läggger in fler bilder på halie som är tagna under samma fotografering som korten ovan efter jag ätit middag.

Farsan

Filmen var bra (: måste dock gå och lägga mig nu ska upp tidigt imorgon. Lägger in bilderna imorgon efter jag tränat istället.

Godnatt!

ögonblicksbilder

En trött Halie efter en stunds fotograferande.


Är fruktansvärt trött idag, har märkt att jag har brist på bilder då jag inte fotat på ett tag nu men det kommer framöver. Kom att tänka på att ögonbliksbilder måste vara det absolut roligaste att lyckas fånga på kort, det händer inte ofta men då de väl händer så blir man oftast full i skratt. Ska lägga upp några exempel efter jag kommit hem från bion så ni får se!


lunch och fika på stan

Nu har jag precis kommit hem efter lunch och fika på stan. myspys<3 låg och håll på med designen som jag har nu till typ 3 inatt och somnade någon gång vid 5 hehe. Ska fortsätta fixa o trixa lite med designen för det är fortfarande inte som jag vill ha det. Sen blir det ju som sagt bio och planera lite för helgen.
Har inga färdiga bilder att lägga upp idag så det får bli en på mig istället :)



Lägger upp en låt med (:


Farsan

Blir bio imorgon, FARSAN, verkar hur skön som helst men det återstår att se. Både Jalla Jalla och Kops var ju bra så tror denna blir minst lika bra :) Har även planerat in en lunch med en vän imorgon som det var väldigt längesen jag träffat. Hur mysigt som helst.




"Uppriktighet är inte att säga allt man tänker, utan mena allt man säger."

Det finns nog bara en i min närhet som vet hur man gör det! <3

-


one day.

fyrkantiga ögon

Ligger fortfarande i soffan och kollar just nu på de okända medans jag väntar på att Efterlyst ska börja :) tror det var säsongsstart idag. Är dessutom andra avenyn idag samtidigt som Eferlyst så får se AA på svt.se senare istället. Har absolut inte gjort någonting idag så lägger in två bilder istället.



Nikon vs Canon


Denna är ju galet skön!!


"Cause I'm a Canon gangsta and your a Nikon shawtay
I wanna take a picture of that rockin bootay"

höstbilder

Still sick så bjuder idag på 3 höst bilder jag tagit för ett tag sen. :)



soffpotatis

Har legat i soffan hela dagen och kollat på tv, mår inte alls bra så lägger upp några fler bilder på lilltösen Halie.


Vist är det underbart med barn och alla dessa små söta detaljer man fånga :)
nu ska jag fortsätta att glo på tv igen.

virus

God morgon, är fortfarande sjuk. tror jag har åkt på nått virus. Mår inte alls bra så det blir bara att ligga hemma och tycka synd om mig själv idag tror jag. Hehe, men som jag sa igår kväll ska jag lägga upp några bilder idag så får hoppas att det går bättre nu.

så, från den senaste fotograferingen.



Mera bilder kommer upp under dagen. ska försöka vila lite nu så återkommer jag sen :)


Krångel och sjukling

Nu har jag fått lite ordning på designen och så men det är mycket småfixkvar som jävlas hela tiden. Hade iallafall tänkt att starta en fotoblogg där jag kan lägga upp mina bilder och få lite kritik osv så jag kan bli bättre. Kommer så småningom att göra en egen hemsida med, men så länge får allt starta med en enkel blogg.
Men ikväll så orkar jag inte fixa mer på designen för jag har gått och blivit sjuk :( Men tänkte att jag kunde lägga in bilder från senase jag fotat, men såklart så krånglar även blogg.se så det får bli imorgon. Nu ska jag se på tv sen sova och förhoppningsvis bli frisk.

Godnatt :)


foto

här kommer det vara en fotoblogg inom kort. ska bara fixa till en design.

RSS 2.0